Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ympyräiset-tunnekortit & -muistipeli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENELLE 31,50 €
Ostoskorissa 0 kpl

Ympyräiset-tunnekortit & -muistipeli

Upeat Ympyräiset Tunnekortit

Ympyräiset Tunnekortit on hauska ja monipuolinen tapa opetella tunnetaitoja. Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen ovat tärkeimpiä tunnetaitoja. Tunnekorttien avulla lapsi saa väylän ilmaista tunteitaan, tunnistaa tunteita ja puhua niistä.

Tunnetaitojen harjoittelun voi aloittaa jo pienen lapsen kanssa. Pienikin lapsi osaa valita tunnekorteista sopivan, vaikka hän ei vielä osaisi tunnesanoja.

Korttipakka soveltuu myös muistipelin pelaamiseen, jolloin tunnetaitoja opitaan pelin lomassa kuin huomaamatta!

Ympyräiset Tunnekortit sisältää 48 korttia, joihin on kuvattu 24 erilaista tunnetta. Korteissa seikkailevat valloittavat Ympyräiset-hahmot! Korttipakkaan on koottu ideoita tunnekorttien hyödyntämiseen ammattilaiselle ja kotiin yhden lapsen tai lapsiryhmän kanssa käytettäväksi.

KÄYTTÖEHDOTUKSIA

Mitä kuuluu? Kysy lapselta hänen päivästään tunnekorttien avulla. Valitkaa päivään sopivimmat tunnekortit ja kertokaa lisää niistä. Pienikin lapsi osaa valita tunnekorteista sopivan, vaikka hän ei vielä osaisi tunnesanoja.

Kerro se kortein! Jos lapsen on vaikea puhua tunteistaan hankalassa tilanteessa, anna hänen kertoa niistä tunnekorttien avulla.

Näytä esimerkkiä! Nimeä omia tunteitasi tunnekorttien avulla.

Tunnemuistipeli: Pelatkaa tunnekorteilla muistipeliä. Kun pari löytyy, nimetkää tunne!

Aloittelijan versio: Peliä voi helpottaa ottamalla mukaan vain osan korttipakasta tai hyväksymällä pariksi kortit, joissa on sama hahmo, vaikka tunne olisi eri.

Lisähaastetta: Pelaaja saa lisäpisteen, jos onnistuu nimeämään löytämänsä korttiparin tunteen. Pelaaja saa toisen lisäpisteen, jos keksii esimerkin, jossa hän on kokenut kyseistä tunnetta.

Tarinaketju: Keksikää tarina, jossa on mahdollisimman monta tunnetta. Yksi aloittaa sanomalla yhden lauseen, ja seuraava jatkaa. Saatteko kaikki tunnekortit käytettyä? Halutessanne voitte kirjoittaa tarinan ylös ja lukea sen lopuksi.

Arvailu: Pelaaja nostaa korttipakasta yhden tunnekortin näyttämättä sitä muille ja matkii kortissa olevan hahmon ilmettä. Muut yrittävät arvata, mikä tunne on kyseessä.

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.