Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsi


Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on tukea sinua työssäsi. Jäsenenämme pysyt kätevästi ajan tasalla uusimmista alan kirjoista. Sosiaali- ja terveysaan Tietopalvelun jäsenyys on ilmainen, ja voit olla jäsen sen aikaa kuin itse haluat. Liittyessäsi saat heti edullisemmat jäsenhinnat käyttöösi!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Niiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, uutiskirjeen automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemala yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Tunnetaidot voimavarana, Uuvuksissa ja Seuraa punaista lankaa.

95 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely,
helmikuu 2023, vastaajia 357 kpl

”Kauden kirjat ovat olleet mieluisia ja niiden tilaaminen samoin kuin peruminen on tehty helpoksi ja joustavaksi. Kauden kirjat ovat aina hyvässä tarjouksessa ja kirjoiksi on valikoitu uusia, mielenkiintoisia julkaisuja. Konsepti on kokonaisuudessaan mainio!”
Laura Karilainen, röntgenhoitaja

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Sosiaali- ja terveyalan Tietopalvelu on suomalainen perheyritys. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun sisaryrityksiä ovat Nojatuolimedian verkkokirjakaupat sekä kustantamot Santalahti-kustannus, Tuuma-kustannus sekä Kumma-kustannus.


Lue uusin Onnistuja-ammattikirjallisuuslehti


Onnistuja-ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat sosiaali- ja terveysalalta sinun hyödyksesi!

Lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juttuja kirjoista ja kirjailijoista! Uusimman lehden teemana on Daniel Pinkin uusi kirja Katumisen taito.

Kirja opettaa, miten katumista voi käyttää myönteisenä voimana niin, ettei se lannista. Kirja osoittaa, millä tavalla katumuksen monia vahvuuksia voi käyttää parempien päätösten tekemiseen, tehokkaampaan työntekoon ja opiskeluun sekä tuomaan merkityksellisyyttä elämään.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.