Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Lue uusin Onnistuja-ammattikirjallisuuslehti


Onnistuja-ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat sosiaali- ja terveysalalta sinun hyödyksesi!

Lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juttuja kirjoista ja kirjailijoista! Uusimman lehden teemana on Daniel Pinkin uusi kirja Katumisen taito.

Kirja opettaa, miten katumista voi käyttää myönteisenä voimana niin, ettei se lannista. Kirja osoittaa, millä tavalla katumuksen monia vahvuuksia voi käyttää parempien päätösten tekemiseen, tehokkaampaan työntekoon ja opiskeluun sekä tuomaan merkityksellisyyttä elämään.
Lue syksyn 2023 Onnistuja


Lehden teemana on Seitsemän ja puoli oppia aivoista -kirja. Kirjassa arvostettu neurotieteen tutkija LISA FELDMAN BARRETT (PhD) kertoo, miten aivot ovat kehittyneet ja rakentuneet, miksi aivojen rakenteella on merkitystä ja miten sinunkin aivosi työskentelevät yhdessä muiden ihmisten aivojen kanssa ja luovat kaiken, mitä koet.

LUE TÄSTÄ.


Lue kevään 2023 Onnistuja


Lehden teemana Traumainformoitu työote -kirja. Teos tarjoaa vankan tietopaketin sosiaalityön, terveydenhuollon ja kasvatusalan ammattilaisille.

LUE TÄSTÄ.

Lue syksyn 2022 Onnistuja


Lehden teemana Mari Seppäsen uusi kirja Näin selviät tiimin jäsenenä.

LUE TÄSTÄ.

Lue kevään 2022 Onnistuja


Lehden teemana Tomi Bergströmin Mieletön häiriö. Mukana myös juttuja kärsimyksen tunnustamisesta ja kodin vaikutuksesta lapsen hyvinvoinnille.

LUE TÄSTÄ.
Lue syksyn 2021 Onnistuja


Lehden teemana Mari Seppäsen Tunnetaidot voimavarana -kirja. Mukana juttuja myös terapeuttisesta itsehoidosta ja psykologisesta palautumisesta.

LUE TÄSTÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.