Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Nordic Fit Mama - Äidin hyvinvointi
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 36,90 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • Sidottu, 223 sivua
  • Tilausnumero 100087444

Nordic Fit Mama - Äidin hyvinvointi

Nordic Fit Mama on erikoistunut synnytyksenjälkeiseen fyysiseen ja henkiseen kuntoutumiseen.

Äidit jäävät synnytyksen jälkeen yleensä yksin, eivätkä he saa riittävästi tarvitsemaansa tukea herkässä elämän-tilanteessaan. Nordic Fit Maman asiakkaista (joita ollut yli 20 000) 90% kokee itsensä yksinäisiksi. Myös monet raskaudesta ja synnytyksestä johtuvat terveysongelmat (kuten lantionpohjan lihasten heikkous ja vatsalihasten erkauma) jäävät usein hoitamatta, sillä äitien hyvinvointia ei juuri seurata synnytyksen jälkeen. Heille varataan vain lopputarkastusaika, jossa tehdään vain välttämättömin sisätutkimus.

Kirjassa käydään havainnollisesti ja selkeästi läpi Nordic Fit Maman suosituin Kuntouta keskivartalo® -valmennuksen harjoitukset. Se sisältää myös paljon muuta tietoa synnytyksenjälkeisestä hyvinvoinnista, mielenterveyttä unohtamatta. Nordic Fit Maman valmennukset on tehty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja niiden tehosta on tehty yliopistotasoisia tutkimuksia.

Kirjassa kerrotaan myös Riina Laaksosen, kolmen pojan äidin ja hyvinvointiyrittäjän tarina. Mikä sai Riinan perustamaan yrityksensä? Millainen hänen oma äitimatkansa on ollut? Mitä hän haluaa suomalaisten äitien tietävän?

Kirja sopii kaikille äideille, sillä kehoaan (ja mieltään) voi kuntouttaa vuosia synnytyksen jälkeenkin. Se on tarkoitettu tukemaan naisia heidän elämänsä herkimmällä ja haastavimmalla matkalla. Toivomme, että kirja myös lohduttaisi ja valaisi uskoa siihen, että jokainen äiti on lapselleen kaikkein paras ja että hän riittää, juuri sellaisena kuin on.

  • 2023
  • Sidottu, 223 sivua
  • Tilausnumero 100087444

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.