Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Uuvuksissa-työkirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
LIITTYMISHINTA 4,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-102-1
  • Sidottu, 212 sivua
  • Tilausnumero 636880458

Liisa Uusitalo-Arola

Uuvuksissa-työkirja

Käynnistä myönteinen muutos

Uupumus on seuralainen, joka pysyy elämässäsi niin kauan kuin annat sille mahdollisuuden. Jos mikään ei muutu, ei toipuminenkaan pääse alkuun.

Työsi ei ehkä ole entisellään, ja voi olla, ettet itsekään tahdo tunnistaa itseäsi vuosien pinnistämisen ja ponnistelun jälkeen. Muutostarpeita voi olla niin kotielämässä kuin ansiotyösi rytmissä, sisällössä ja ilmapiirissä. Kaipaat entistä itseäsi, ihmettelet, mihin ilosi ja valosi on kadonnut, ja mietit, innostutko enää koskaan kunnolla mistään.

Uuvuksissa-työkirja ohjaa sinut askel askeleelta uupumuksen kurimuksesta uuteen, valoisampaan elämään, jossa hyvinvointisi on omissa käsissäsi.

Tämän kirjan avulla opit käymään hyvin samantyyppistä keskustelua itsesi kanssa kuin jos sinulla olisi ammattilainen kumppaninasi. Kirjan tehtävien avulla kartoitat tilanteesi ikään kuin ulkopuolisen silmin, opit joukon keinoja, joilla voit helpottaa uupumuksen oireita, sekä pääset toteuttamaan konkreettisia muutoksia elämässäsi ja työssäsi. Kirja nojaa siihen, mitä uupumisesta, toipumisesta ja hyvän elämän rakentamisesta tiedetään tutkimuksen ja terapeuttisen kokemuksen perusteella. Mikään elämässäsi ja työssäsi ei tämän kirjan jälkeen näytä aivan entiseltään - eikä pitäisikään näyttää!

Liisa Uusitalo-Arola on työ- ja organisaatiopsykologi, työterveyspsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti. Hän on kehittänyt lyhyen psykoterapeuttisen työskentelyn mallia yhdessä Katri Kannisen kanssa.

Teos on jatkoa suositulle Uuvuksissa-kirjalle.

  • 2. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-102-1
  • Sidottu, 212 sivua
  • Tilausnumero 636880458

Arvostelut kirjasta Uuvuksissa-työkirja

Tärkeä

Tämä kirja on hyvin ajankohtainen ja tärkeä tässä ajassa.

- Karoliina

Monipuolisia tehtäviä, joihin on helppo tarttua

- Sari

Sain kirjasta apua ja voimavarani kasvoivat sitä lukiessa ja tehtäviä tehdessä oman uupumiseni aikana. Uskon, että ilman tätä kirjaa, en olisi kyennyt palaamaan työelämään niin pian. Jaksamiseni kasvoi kirjan avulla. Suosittelen kaikille, jo ennen uupumista. Hyväksi tueksi myös asiakastyöhön.

- Pirjo

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.