Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Rentoutusopas
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,00 €
JÄSENELLE 29,80 €
LIITTYMISHINTA 4,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-929-8
  • Nidottu, 141 sivua
  • Tilausnumero 636869369

Irina Katajisto-KorhonenRiikka Takala

Rentoutusopas

Rentoutuminen on aktiivista toimintaa ja opittava taito. Rentoutuksen vaikuttavuudesta puhutaan kansallisissa hoitosuosituksissa, ja monet tutkimukset puoltavat rentoutusharjoituksien käyttöä.

Rentoutusopas on näyttöön perustuva harjoitusohjelma, jonka kehittämisessä on hyödynnetty rentoutumiseen liittyvää laajaa teoriatietoa sekä vuosien kokemusta rentoutusharjoitusten käytöstä. Lisäksi on otettu huomioon asiakkaiden antamia palautteita ja kokemuksia.

Tämä opas on kirjoitettu ohjaustyön tueksi. Voit toteuttaa vaikka kokonaisen harjoitteluohjelman seuraamalla oppaan antamia ohjeita. Mikäli rentoutumisen harjoittelu on sinulle täysin uutta, kokeile ensin kaikki harjoitukset itse. On ensiarvoisen tärkeää, että sinä ohjaajana ymmärrät rentoutusharjoitusten positiiviset mahdollisuudet ja myös niiden harjoitteluun liittyvän työmäärän. Kun rentoutuminen on sinulle tuttua, voit lähteä toteuttamaan rentoutusharjoittelua asiakkaidesi kanssa tämän oppaan avulla.

Rentoutusharjoitukset soveltuvat käytettäviksi kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Jokaisella tapaamiskerralla voit valita useasta eri rentoutusharjoituksesta kullekin asiakkaalle tai asiakasryhmälle sopivat harjoitukset. Oppaassa on valmiit harjoitusohjeet, joita voit kopioida omatoimisen harjoittelun tueksi.

Tervetuloa hoitamaan kehoa ja mieltä rentoutumisen avulla!

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-929-8
  • Nidottu, 141 sivua
  • Tilausnumero 636869369

Arvostelut kirjasta Rentoutusopas

Hyvä, kaunis ja helppolukuinen kirja. Sopivasti teoriaa ja käytäntöä. Voi käyttää lasten ja aikuisten kanssa. Itse pitää vaan varautua ohjaamaan! Ihania rentoutusharjoituksia.

- Emilia

Hyvin jäsennelty kirja. Selkeää tietoa rentoutumisesta ja ohjeita harjoituksiin. Toimii myös yksilöohjauksessa.

- Anna

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.