Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Teinin mieli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 34,90 €
JÄSENELLE 31,40 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2024
  • ISBN 9789512435128
  • Nidottu, 252 sivua
  • Tilausnumero 636590492

Leea MattilaJanna Manninen

Teinin mieli

Opi ymmärtämään nuorta

Miten mielenterveys rakentuu ja vahvistuu nuoruusiässä? — Lastenpsykiatrin ja psykologin nykytutkimukseen pohjaava opaskirja kaikille nuorten kanssa eläville ja toimiville!

Mikä kuuluu ikään ja milloin on syytä huolestua? Entä mitä sitten pitäisi tehdä? Miten rakentaa nuorta tukevaa vuorovaikutusta? Teinin mieli — Opi ymmärtämään nuorta on kirja murrosikäisten vanhemmille, isovanhemmille ja läheisille sekä opettajille ja kaikille nuorten parissa työskenteleville.

Kirja auttaa ymmärtämään nuorta ja tukee sekä neuvoo, kun huoli herää.

Räjähtelyä ja vetäytymistä, muutoksia perhe- ja ystävyyssuhteissa, nukkumista ja valvomista, seksuaali- ja sukupuoliasioiden pohtimista, seurustelua ja sydänsuruja.

Nuoren kehitykselle on valtava merkitys sillä, miten me aikuiset suhtaudumme ikään kuuluviin riemuihin ja suruihin.
Ote kirjasta

Kirja tukee ja neuvoo, kun on huoli nuoresta. Koskee se sitten päihteitä, velttoilua tai ylisuorittamista, masennusta, viiltelyä, raivokohtauksia tai nuorisopsykiatrista hoitoa.​​

Teos pohjaa mentalisaatioteoriaan eli kykyyn ymmärtää omia tunteita​ ja reaktioita sekä eläytyä toisen mieleen.

Janna Manninen (ent. Rantala) on lastenpsykiatri, pari- ja perhepsykoterapeutti sekä kolmen teinin inhimillinen uusparisuhteessa elävä äiti. Vastaanottotyön lisäksi hän työnohjaa, kouluttaa ja kirjoittaa. Jannalta on julkaistu aiemmin myös teokset Äiti, älä tottele (Gummerus 2014) ja Parintaju (Gummerus 2016).

Leea Mattila on psykologi sekä aikuisten ja nuorten psykoterapeutti. Hänellä on kaksi teini-ikäistä lasta ja kumppani omine teineineen. Leea pitää vastaanottoa kaikenikäisille, työnohjaa lasten ja perheiden parissa työskenteleviä ja kouluttaa erityisesti vuorovaikutus- ja vanhemmuusaiheista. Hän kirjoittaa myös MindLink-blogia.

  • 2. painos, 2024
  • ISBN 9789512435128
  • Nidottu, 252 sivua
  • Tilausnumero 636590492

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.