Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ammattikirjalöytöjä ONNISTUJAN ALEVIIKOILTA

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun suosituimmat TOP 10


PÄIVITETTY 27.7.2022

1. Elää, uskaltaa

Kirjailija Tommy Hellstenin ajatuksiin perustuvat kortit johdattavat tunnistamaan sisäisen voimamme ja mahdollisuuden muutokseen. Uskallus kohdata vaikeat asiat kuljettaa meitä eteenpäin. Elämä kantaa sitä, joka suostuu elämään. Hellstenin voimauttavat ajatukset kannustavat ja luovat luottamusta. Niiden äärelle on hyvä pysähtyä, antaa niiden ravita omaa mieltä ja kuunnella, mitä ne itselle juuri nyt kertovat.

Tilaa tästä


2. Hyvän mielen kortit

Kortit perustuvat positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin, joita hyödyntämällä on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa. Kortteja voi käyttää myös ilman kirjaa. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta.

Tilaa tästä

3. Olemisen voima

Tämä kirja tarkastelee elämäämme suhteessa muihin ihmisiin. Teos on syntynyt näköalapaikoilta, yrityksen johtamisesta ja terapeutin työstä käsin. Se kertoo rohkeudesta kohdata haavansa, kukistaa egonsa ja olla ihminen elämän kaikilla areenoilla — yksilönä ja yhteisön jäsenenä. Levollisen, aidon itsen tavoittaminen edellyttää meiltä paljon, mutta se kannattaa. Se on perusta kestävälle, hedelmälliselle vuorovaikutukselle suhteessa muihin.

Tilaa tästä


4. Lyhytterapeuttinen työote

Tämä kirja opastaa sinua hyödyntämään lyhytterapeuttista työotetta ja siinä käytettäviä työkaluja auttamistyössä. Teoksessa käydään läpi, mitä lyhyt työskentely edellyttää, mitä sillä voi saavuttaa sekä millaista tutkimusnäyttöä on saatu lyhyen työskentelyn onnistumisesta. Lisäksi siinä esitellään malleja eripituisen työskentelyn rakentamiseen suunnitelmallisesti ja ajan rajallisuus huomioiden.


Tilaa tästä

5. Tunteita päästä varpaisiin

Heli Mäkelä ja Tiia Trogen kertovat kirjassaan, miten lapsi ja aikuinen voivat yhdessä opetella tunnistamaan ja purkamaan kehossa tuntuvia tunteita. Kehon ja mielen yhteyden vahvistuessa on helpompi sallia itselleen myös haastavat tunteet niitä tukahduttamatta. Kun tunteet pystyy elämään läpi, ne kuohuvat harvemmin yli. Tunteita päästä varpaisiin tarjoaa runsaasti keinoja tunteiden keholliseen kohtaamiseen ja käsittelemiseen sekä turvan tunteen vahvistamiseen.

Tilaa tästä


6. Työkirja pakko-oireiden hoitoon

Työkirjassa pakko-oireiden hoitoa lähestytään käytännöllisestä näkökulmasta. Kirjan ensimmäisessä osassa käsitellään pakko-oireita ilmiönä, toisessa osassa kuvataan hoitomenetelmä kokonaisuudessaan ja kolmannessa annetaan harjoitteluvinkkejä tapausesimerkkien avulla. Kirja sisältää havainnollisia kuvia, ymmärrystä helpottavia metaforia, käytännön harjoituksia sekä ratkaisuja hoidon jumeihin, joten sitä voi käyttää oman toipumisprosessin ohjaajana. Kirjan avulla on mahdollista oppia murtamaan oireiden kielteinen kehä.

Tilaa tästä

7. Vammaispalvelut

Kirjan viidennessä täysin uusitussa laitoksessa on käsitelty kattavasti hallinto-oikeuksien ja oikeusasiamiehen ratkaisuja, joista uusimmat ovat vuodelta 2010-2016. Kirja antaa kuvan vammaispalvelulain soveltamiskäytännöstä. Se sisältää selvityksen kunnan erityiseen järjestämisvelvollisuuteen kuuluvista tukimuodoista ja määrärahasidonnaisista palveluista ja tukimuodoista. Kirja antaa tietoja tukitoimien hakuaikaan, asiamaksuihin sekä korvauksien perintään liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi se sisältää selkeät yleisohjeet palveluiden ja tukitoimien hakemisesta, päätöksenteon periaatteista sekä valitusmenetteyistä.

Tilaa tästä


8. Pohjolan voimaeläinkortit

Eläimiin liittyvä tieto on paketoitu 40 korttiin arjen inspiraatioksi. Kustakin eläimestä on kortissa nimi, kyseisen eläimen voima ja minämuodossa oleva voimalause. Korttien avulla voi tutkia itsessään piileviä eri puolia. Korttipakka sisältää myös vinkkejä, miten kortteja voi käyttää oman elämän tukena tai ammattilaiskäytössä ryhmien kanssa ja yksilöohjauksessa.

Tilaa tästä

9. Nepsy-opas

Opas tarjoaa tutkittua tietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja hyviä käytänteitä arjen eri tilanteisiin. Teosta elävöittävät kokemusasiantuntijoiden tarinat. Nepsy-opas toimii käsikirjanomaisena apuna arjen haastavien tilanteiden selvittämisessä. Kirja on toteutettu yhteistyössä Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry:n kanssa. Ilmestyy 15.8.

Tilaa tästä


10. Inspiraatiokortit

Kortit on suunniteltu tuomaan inspiraatiota arkisiin pulmiin ja valintatilanteisiin. Niiden avulla sekä pienet että vähän suuremmatkin jumit avautuvat helposti ja hauskalla tavalla. Kukin kortti tarjoaa yksinkertaisen ehdotuksen toiminnaksi ja rohkaisee kokeilemaan uusia näkökulmia. Inspiraatiokortit sisältävät tunnelmallisen kuvan ja ajatuksia herättävän lauseen.Tilaa tästä


TILAA SUOSITUIMPIA ALLA:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

TARJOUS 31,90 €
JÄSENTARJOUS 27,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 33,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 €
TARJOUS 22,90 €
JÄSENTARJOUS 20,90 €
Hinta voimassa 28.8.2022 asti Normaalihinta 24,00 € Normaali jäsenhinta 22,00 €
HINTA 43,00 €
JÄSENELLE 37,00 €

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.