Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun jäsenet ovat inspiroituneita, innostuneita ja perillä uusimmista menetelmistä!


Sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät ovat yhteistyökykyisiä, empaattisia, tunnollisia ja osaavia. Työnne on elintärkeää, merkityksellistä ja siihen tarvitaan sydäntä ja sisua.

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu on tuhansien jäsenten ammatillinen kirjakerho sekä verkkokirjakauppa. Kuljemme mukanasi kehittäen ja vahvistaen sinua työssäsi.

"Hyvä kirja antaa ideoita ja avartaa näkemyksiä."
Hanna Paunonen, geronomi
Innostaja-lehdessä

Jäsenyydestä sanottua:


"Helppoa, kun ammattikirjat saa yhden katon alta!"
Martina Vahvelainen, perhetyöntekijä, lastensuojelun avopalvelut
Innostaja-lehdessä

"Vuorovaikutukseen ja hyvinvointiin liittyvä kirjallisuus on parasta antia! Oivallisia suosituksia ja innostavia uutuuksia oman työn tueksi sekä keskusteluihin työyhteisössä. Lämpimästi voi suositella jäsenyyttä. Reppuuni mahtuu vielä monta uutuutta!"
Malla Janhunen, sosiaaliohjaaja
Innostaja-lehdessä

Liity täällä. | Kirjakerhon säännöt

Miksi sinunkin kannattaa liittyä joukkoomme?

1. Kasvat ammatilaisena ja saat kätevän tavan kehittyä työssäsi.

2. Materiaalimme ovat ajankohtaisia ja suoraan käytännön työvälineiksi sopivia — unohtamatta kuitenkaan tutkittua tietoa.

3. Haluamme kannustaa sinua välittämään itsestäsi ja hyvinvoinnistasi. Tuotevalikoimastamme löytyy ihastuttavia tuotteita tukemaan hyvinvointiasi työn ja arjen keskellä.

4. Jäsenenä olet oikeutettu edullisiin jäsenhintoihin, jotka poikkeavat huomattavasti normaalista hinnasta.

5. Anna ammatilliselle kehittymisellesi mahdollisuus olla hauskaa ja erilaista! Meiltä saatavat materiaalit ja kirjat tukevat työssäsi, mutta niitä voi hyödyntää hyvin koko tiimin kesken. Yhteishenkeä tarvitaan ja siihen me kannustamme jokaista Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun jäsentä. Sellaiset hetket, joina saat jakaa oivalluksesi kollegasi kesken ovat kultaakin arvokkaampia. Opitaan toisiltamme!

Tutustu Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun valikoimaan täällä.


Millaisia kauden kirjat ovat Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelussa?

Olemme ammatillinen kirjakerho, johon kuuluu 4-6 automaattisesti lähetettävää ja normaalia edullisempaa, painotuoretta kauden kirjaa.

Kirjakerho-sanaa ei kuitenkaan kannata pelästyä! Pyrimme valitsemaan kauden kirjat sinulle parhaiten sopivaksi. Kauden kirjat perustuvat ajankohtaisiin ja kiinnostaviin aiheisiin. Kauden kirjojen avulla pysyt jopa muita edellä ammatillisessa kehittymisessä ja tiedät, mistä puhutaan.

Kauden kirjaa ei ole pakko lunastaa. Peruutus kirjoihin on helppo tehdä peruutuslinkin kautta, jonka lähetämme sähköpostiisi — sinun ei tarvitse etsiä tunnuksiasi ja kirjautua sisään tehdäksesi peruutuksen.

Kirjakerhossamme sinulla on vapaus valita ja kannustamme sinua kokeilemaan uusia innostavia juttuja rennolla fiiliksellä! Pyrkimyksemme on, että kauden kirjat olisivat niin hyviä, että niitä ei edes halua perua. Joskus toki tällainen tilanne saattaa tulla vastaan, että kirja ei vain yksinkertaisesti ole ajankohtainen. ;)

Esimerkkejä kauden kirjoista:

Sanna Sinikallio

Terveyden psykologia

”Terveyden psykologia on sujuvasti etenevä, lukijaystävällinen ja käytännönläheinen tietopaketti, jota on helppo ymmärtää ilman aikaisempaa aiheeseen perehtymistäkin. Teos kokoaa yhteen usean eri asiantuntijan kirjoituksia toimista, jotka vaikuttavat ihmisen kehon ja mielen terveyteen ja miten näitä käyttäytymisvalintoja voitaisiin ohjata suotuisaan suuntaan.”
Lukemista -blogi
TUTUSTU TÄSTÄ.

Liisa Uusitalo-Arola

Uuvuksissa
Kirja sinulle, joka tahdot voimasi takaisin

”Suosittelen tätä kirjaa kaikille opettajille, jotka haluavat huolehtia työssä jaksamisestaan. Teos on mainio niin ajatusten herättelemiseen, tiedon levittämiseen, ennaltaehkäisyyn kuin uupumisesta toipumiseenkin. Jos töissä on rankkaa, on aika laittaa itsensä etusijalle, vastustaa uupumiseen johtavaa ylityökierrettä ja pysähtyä tämän kirjan äärelle pohtimaan omia arvoja, elämää ja työtä.”
Vilma-Riikka Tiittanen
erityisluokanopettaja
TUTUSTU TÄSTÄ.

Autamme sinua onnistumaan työssäsi — Liity tästä.


Miten kirjakerhosta erotaan?

Laita meille sähköposti asiakaspalvelu@sosiaalialantietopalvelu.fi, soita 014 337 0050 tai laita viesti täältä. Jäsenyyden aikana ei tarvitse ostaa tiettyä määrää kirjoja, joten kokeileminen on riskitöntä!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.