Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Positiivinen kasvatus & Lempeän kasvattajan opas -paketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 74,00 €
JÄSENELLE 62,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100086063

Tiia Trogen

Positiivinen kasvatus & Lempeän kasvattajan opas -paketti

Positiivinen kasvatus opastaa kasvattajia ja vanhempia toteuttamaan positiivista kasvatusta arjessa. Kirjasta saa helposti toteutettavia työkaluja, joiden avulla voi lisätä lapsen ja aikuisen yhteyttä, opettaa hyvinvointi- ja tunnetaitoja sekä puuttua rakentavasti ei-toivottuun käyttäytymiseen.

Tämä kirja on rakkautta ensisilmäyksellä! Mahtavia oivalluksia helposti ymmärrettävässä muodossa. Kaikki ylimääräinen teoreettinen liirumlaarum on jätetty pois ja kirjassa mennään suoraan asiaan ja puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Ja mikä parasta, kirjaa voi hyödyntää sekä vanhempana että ammattilaisena. Kirja, jonka aion ostaa, kiitos Tiia Trogen!

- Marika

Lempeän kasvattajan oppaan tavoite on olla kasvattajan ja vanhemman, ja siten myös lapsen, itsesäätelyn apu. Kun aikuinen pystyy säätelemään omia tunteitaan ja käyttäytymistään, myös lasten itsesäätely kasvaa. Käytännönläheinen kirja sisältää tietoa, tukea ja harjoituksia, joiden myötä on mahdollista tulla lempeäksi kasvattajaksi.

Tämä on kirja meille, jotka haluamme niin itsemme kuin lasten takia olla tunnetaitoisia. Toivon, että tämä kirja toimii sinulle ponnahduslautana tunnetaitojen maailmaan. Voi olla, että olet jo tunnetaidoissasi pitkällä tai sitten vasta keräät rohkeutta lähteäksesi omalle matkallesi.

Vaikka tunnetaitojen harjoittelu aikuisiällä tuo eteen myös vaikeutensa, se on erittäin palkitsevaa. Enkä ole koskaan kuullut kenenkään katuvan sitä, että on vahvistanut omia tunnetaitojaan. Useampi on todennut, että olisi pitänyt ryhtyä siihen jo aiemmin. Sinun tilaisuutesi on nyt.

Ratkaisun avaimet ovat käsissäsi. Lähdetään yhdessä kohti lempeän kasvattajan polkua!
Tiia Trogen

  • Nidottu
  • kirjapaketti
  • Tilausnumero 100086063

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.