Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kunpa kaikki läheisesi lukisivat tämän kirjan
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 32,90 €
JÄSENELLE 29,60 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2024
  • ISBN 9789511482871
  • Sidottu, 200 sivua
  • Tilausnumero 100092251

Philippa Perry

Kunpa kaikki läheisesi lukisivat tämän kirjan

ja monet muutkin elämässäsi

Syväluotaava ja käytännönläheinen menestysteos pureutuu ihmissuhteiden solmukohtiin.

Joskus esitämme itsellemme vääriä kysymyksiä. Kysymme yhtenään ”miksi?”, koska olemme merkitystä luovia olentoja ja kaipaamme tarinaa.

”Miksi hän jätti minut?”,
”Miksi lapseni käyttäytyy huonosti?”,
”Miksi olen niin onneton?”

Tunnelatauksemme suorastaan vaatii kysymään miksi — koska me rakastamme tarinoita ja selityksiä. Mutta miksi-kysymyksestä ei yleensä ole juuri hyötyä, sillä ratkaisu löytyy pikemminkin kysymällä miten.

Miten saat itsesi tuntemaan niin kuin tunnet: miten rakastat, riitelet, muutut ja löydät mielenrauhan. Siksi tämä kirja on jaettu neljään Miten-osioon. Ne käsittelevät eri aiheita, mutta liittyvät toisiinsa.

Psykoterapeutti ja bestseller-kirjailija Philippa Perry on työssään törmännyt toistuviin, erimielisyyttä aiheuttaviin teemoihin ja jalostanut havainnoistaan ihmissuhteiden selviytymisoppaan.

Toisten käytöksen ruotimisen sijaan Perry kehottaa miettimään, miten voi muuttaa omaa käytöstään tai ajatteluaan. Avain itsen ja muiden ymmärtämiseen piilee yksinkertaisissa kysymyksissä.

Terapian alkuvaiheessa aika monet tahtovat puhua vain muista ihmisistä. Selitän heille, ettemme mahda mitään muille, mutta kykenemme kyllä säätelemään omaa käyttäytymistämme.

Toivon, että tämä kirja auttaa sinua ymmärtämään omia lapsuuden sopeutumisstrategioitasi ja arvojärjestelmiäsi ja tiedostamaan paremmin, ovatko ne sinulle hyödyksi vai kaipaavatko ne päivittämistä. Itsetuntemusta voisi verrata siihen, että osaa paikantaa itsensä kartalle: jos ei tiedä lähtöpistettään, ei pysty selvittämään reittiä määränpäähänsä. Meidän on tärkeää tiedostaa, miten reagoimme maailmaan, miten suutumme, miten teemme oletuksia muista ja miten puhumme itsellemme, sillä jos emme ymmärrä, mitä teemme ja miksi, emme tiedä, mitä meidän pitää muuttaa.
Philippa Perry

Lukunäyte

  • 2024
  • ISBN 9789511482871
  • Sidottu, 200 sivua
  • Tilausnumero 100092251

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.