Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lasten ja nuorten konfliktit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-172-4
  • Nidottu, 266 sivua
  • Tilausnumero 100079957

Heikki TurkkaJulia Saarholm

Lasten ja nuorten konfliktit

Opas haastavien ristiriitojen ratkaisemiseen

Lasten ja nuorten konfliktien takana on monia eri tarinoita ja näkökulmia sekä paljon tunteita. Tämä teos auttaa räätälöimään konflikteihin oikean kokoiset ratkaisut.

Kirjassa syvennytään dialogiin pääsemiseen sekä luottamuksen rakentamiseen haastavissa ristiriitatilanteissa, jotka koskevat esimerkiksi pitkittynyttä ja vakavaa koulukiusaamista sekä muita nuoriin liittyviä monisyisiä ilmiöitä sekä konflikteja. Kirjassa käsitellään myös nuorten seurusteluväkivallan sekä perheväkivallan parissa tehtävää työskentelyä. Jokainen hyvin selvitetty konflikti tukee tunnetaitojen kehittymistä, vastuunkantoa ja yhteiskunnassa pärjäämiseen liittyvien taitojen oppimista.

Teos käsittelee kokonaisvaltaisesti niin sensitiivistä kriisityötä ja -johtamista, dialogista työskentelyä eri osallisten kanssa kuin reflektointia ja toimenpiteiden vaikuttavuuden arviointia. Kirja tarjoaa työvälineitä konfliktien ja haastavien ilmiöiden käsittelyyn lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille, kuten koulun henkilökunnalle, sosiaalityöntekijöille, nuorisotyön kentällä toimiville, poliiseille, järjestyksenvalvojille ja sovittelutoimijoille. Kirja antaa myös ymmärrystä esihenkilöille ja johtajille, joiden yksiköissä työskennellään haastavien nuoriin liittyvien konfliktien ja väkivallan parissa.

Kirjoittajat työskentelevät Aseman Lapset ry:ssä ja ovat kysyttyjä kouluttajia. Heillä on monipuolinen kokemus työskentelystä lasten ja nuorten rikosoirehdinnan ja konfliktinkäsittelyn parissa. Heikki Turkka on työskennellyt muun muassa erityiskasvatuksen parissa peruskoulussa ja toisella asteella, lastensuojelussa, turvataloissa ja nuorisososiaalityössä. Julia Saarholm on työskennellyt muun muassa vankilasta vapautuvien nuorten ja aikuisten parissa, nuorten pitkittyneiden rikoskierteiden ja vakavan koulukiusaamisen katkaisemisen sekä nuoriin liittyvien konfliktien sovittelun parissa.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-172-4
  • Nidottu, 266 sivua
  • Tilausnumero 100079957

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.