Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lasten ja nuorten ratkaisukeskeinen ohjaus ja neuvonta
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 30,00 €
JÄSENELLE 30,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2020
  • Sidottu, 214 sivua
  • Tilausnumero 100078259

Harvey RatnerDenise Yusuf

Lasten ja nuorten ratkaisukeskeinen ohjaus ja neuvonta

Ratkaisukeskeinen ohjaustyö on vaikuttava tapa auttaa lapsia ja nuoria voittamaan ongelmia ja lisätä heidän hyvinvointiaan ja yhteistyökykyään. Se on voimavaralähtöinen ja tulevaisuussuuntautunut menetelmä, joka tukee nykyistä näkemystä lasten ja nuorten kasvun tukemisesta.

Kirjoittajat kuvaavat käytännöllisen työskentelytavan, jonka avulla työntekijät voivat auttaa lapsia ja nuoria löytämään itse ratkaisut ongelmiinsa. Menetelmässä siirretään huomio ongelmista itse asetettuihin tavoitteisiin sekä keinoihin, joiden avulla nuorta asiakasta voidaan tukea asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.

Kirjan lukuisten tapausselostusten avulla lukija saa helposti käsityksen siitä, miten erilaisia lapsia ja nuoria voidaan tukea ja auttaa ratkaisukeskeisen työskentelyotteen avulla. Kirjassa on myös selostettu huolella keinot, joiden avulla voidaan rakentaa yhteistyösuhde niiden lasten ja nuorten kanssa, jotka ensi alkuun vaikuttavat motivoitumattomilta ja haluttomilta saamaan tilanteeseensa ulkopuolista apua.

Kirja tarjoaa runsaasti hyödyllisiä työkaluja niille, jotka kohtaavat työssään erilaisten ongelmien kanssa kipuilevia lapsia ja nuoria. Bonuksena lukija saa linkin, josta pääsee lataamaan tulostettavissa olevia visuaaliselta ilmeeltään pirteitä ratkaisukeskeisen ohjauksen apuvälineitä.

Harvey Rutner on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä ja yksi brittiläisen kansainvälisesti arvostetun BRIEF -keskuksen kolmesta perustajasta. Denise Yusufilla on vuosien kokemus oppilashuoltotyöstä ja lasten ja nuorten auttamisesta.

Lataa tästä kirjaan liittyvät apuväline -materiaalit.

  • 2020
  • Sidottu, 214 sivua
  • Tilausnumero 100078259

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.