Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Tunnista tunnesiteet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 33,90 €
JÄSENELLE 30,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • ISBN 9789523840843
  • Nidottu, 318 sivua
  • Tilausnumero 100087457

Amir LevineRachel Heller

Tunnista tunnesiteet

Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena

Uraauurtava kirja, joka määrittelee parisuhteessa olemisen ja siinä onnistumisen uudelleen.

Tässä mullistavassa kirjassa psykiatri ja neurotieteilijä Amir Levine ja parisuhdepsykologi Rachel Heller selvittävät tieteen avulla, miksi jotkut ihmiset kamppailevat ja toiset kukoistavat parisuhteissaan.

Kirja johdattaa lukijan tunnistamaan, mitä läheisyystyyppiä hän ja hänen kumppaninsa edustavat. Kiintymyssuhdemallin pioneerina tunnetun psykologi John Bowlbyn 1950-luvun uraauurtaviin oppeihin pohjaavat tunnesiteet näkyvät kolmena käytösmallina parisuhteissamme: ristiriitaisena, välttelevänä tai turvallisena käytöksenä. Kun tunnistamme parisuhteessa olevien läheisyystyypit, se auttaa meitä ymmärtämään parisuhteen dynamiikkaa paremmin.

Amir Levine (M.D.) on psykiatri ja neurotutkija, joka on viime vuosina tehnyt neurotieteellistä tutkimusta Columbian yliopistossa New Yorkissa Nobel-voittaja Eric Kandelin ohjauksessa. Levine löysi kiintymyssuhdeteorian tehokkuuden työskennellessään äitien ja lasten parissa. Hänen kliininen työnsä ja syvä neurotieteellinen ymmärryksensä vaikuttavat suuresti hänen kiintymyssuhdeteorian arvostukseensa ja sen uskomattomaan tehokkuuteen potilaiden auttamiseksi. Amir asuu New Yorkissa.

Rachel Heller (M.A.) opiskeli sosiaalipsykologiaa alan johtavien asiantuntijoiden johdolla Columbian yliopistossa New Yorkissa. Tällä hetkellä hän toimii psykologina yksityisvastaanotolla ja tekee työtä perheiden ja pariskuntien parissa. Rachel asuu Israelissa.

  • ISBN 9789523840843
  • Nidottu, 318 sivua
  • Tilausnumero 100087457

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.