Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Arvokas Minä! -tunneälykortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 29,00 €
JÄSENELLE 26,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 636584835

Heidi ElorantaSusanna Määttä

Arvokas Minä! -tunneälykortit

Arvokas Minä -korttien tarkoitus on lisätä ymmärrystä omista käyttäytymismalleista. Kun ymmärretään itseä, on helpompi myös ymmärtää muita.

Pelkkä juttelu tai kuvitteellisista asioista puhuminen voi olla lapsille tylsää tai liian vaikeaa. Emmottien pelinomaiset kortit tuovat keskusteluun konkretiaa ja ovat hauskoja lapsille. Tunteista ja ominaisuuksista puhuminen voi helpompaa, kun puheenaiheet on valmiiksi suunniteltu. Kasvattaja voi luottaa siihen, että asioista puhutaan lapselle turvallisesti ja kehittävästi.

Korteissa on jokaisesta teemasta lapselle 5 korttia ja näiden lisäksi on aikuiselle oma kortti. Aikuisen kortin tarkoitus on tarjota syvemmin taustaa kortin teemasta, sekä konkreettisia arjen vinkkejä.

BONUS: Jokaisen korttipakan mukana tulee 10 pelikorttia, joiden kanssa voit pelata muistipeliä tai tunnista tunne-peliä. Ohjeet pelailuun tulevat pakan mukana.

Itsetunto Ilveksen kanssa tutustutaan itseen hyväksyvällä ja lempeällä tavalla. Ilves tukee lapselle muodostuvaa minäkäsitystä ja auttaa tunnistamaan kehossa herääviä tunteita.

Myötätunto Mäyrän kanssa opitaan myötätuntoa muita kohtaan, sekä itsemyötätuntoa. Mäyrä opettaa, millainen on kiva kaveri ja miten myötätuntoa osoitetaan.

Sinnikäs Siili auttaa epävarmuuden tunteiden kohtaamisessa. Siili kertoo, miten hän jaksaa harjoitella uusia taitoja ja oppia uutta, vaikka alku tuntuisikin vaikealta.

Kiitollinen Käärme muistuttaa olemaan tyytyväinen siihen, mitä on. Käärmeen kanssa mietitään tärkeitä ihmissuhteita sekä sitä, miten suhtautua tai puuttua vaikeisiin asioihin.

Onnellinen Orava kertoo, mistä onnellisuus koostuu. Orava muistuttaa, että kaikki tunteet ovat tärkeitä.

  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 636584835

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.