Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Anni ei lannistu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 15,00 €
JÄSENTARJOUS 7,50 €
Normaalihinta 25,00 € Normaali jäsenhinta 21,00 € Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Anni ei lannistu

Kun kaikki on mullin mallin!

Annin maailma on juuri sellainen kuin hän haluaakin sen olevan, kunnes eräänä päivänä se kääntyy aivan YLÖSALAISIN. Yhtäkkiä kaikki onkin nurinkurin eikä mikään tunnu oikealta. Asiat, jotka ovat ennen olleet helppoja, tuntuvat nyt ylitsepääsemättömän hankalilta. Voiko Anni löytää uuden tavan lähestyä haasteitaan ja alkaa taas uskoa itseensä?

Anni ei lannistu on inspiroiva tarina siitä, miten pärjätä vaikeissa tilanteissa. Se on oivallinen kirja kasvattamaan sinnikkyyttä ja lannistumattomuutta, joita jokainen elämässään tarvitsee.

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Alkuperäisteos: Tilda Tries Again
Suomentaja: Raija Rintamäki

Suositusikä 4+

Arvostelut kirjasta Anni ei lannistu

Upea!

Meillä on tykätty tästä kirjasta kovasti.

- Laura

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.