Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Musa tuntuu! (sis CD)
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 64,90 €
Normaalihinta 80,00 € Normaali jäsenhinta 72,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2019
  • Tilausnumero 152170927

Minna LappalainenPia Rantapihla (kuv.)

Musa tuntuu! (sis CD)

Musiikillinen vuorovaikutus- ja tunneleikki

Mitäköhän jännää tässä kappaleessa Sattuu ja tapahtuu? Minkälaisia hahmoja tapaamme kappaleissa Kipitin kapitin, Tömps tömps ja Maestoso? Miten voisimme lohduttaa kaveria, kun hänellä on Kyynelten hetki? Auttaisikohan Auvon musiikki rauhoittamaan Keljun ketaleen?

Kohotetaan yhdessä ”tunnesarvet” ja herkistytään kuuntelemaan musiikkia ihan uusin korvin, löytäen siitä aina uusia tunnelmia, tunnetiloja, hahmoja ja tarinoita. Piirretään kaverien kanssa Puuhanpuuskassa niin paljon ilonpisaroita kuin ehditään. Käsitellään surua Kaihu-kappaleen ja askarreltavan surumöykyn avulla. Maalataan kuvaksi hiukan pelottavakin Mörinäpyörre ja piirretään Solinaa keväisessä metsässä kiemurtelevaan kaveripuroon. Seikkaillaan rohkeasti läpi Hyisen hyytävän tippukiviluolan tai liidellään Liitelevien luomustensäestämänä ilmojen halki liikkuen ja pianon mustilla koskettimilla improvisoiden. Paijataan pehmokaveria uneen tai kiikutetaan kaverikehtoa Pai pain säestämänä ja rentoudutaan kaverien Kosketuksista hierontapiirissä.

MUSA TUNTUU! — Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki -materiaali on monenlaiseen pedagogiseen ja terapeuttiseen tarkoitukseen soveltuva työkalu, joka on kehitetty eri-ikäisten lapsiryhmien tunnetaitotyöskentelyn ja luovan yhteistoiminnan tueksi. Materiaalin instrumentaali ja ”ikärajaton” musiikki soveltuu myös nuorten ja aikuisten kanssa käytettäväksi sekä erilaisiin pedagogisiin käyttötilanteisiin äidinkielestä kuvaamataitoon, liikunnasta vieraan kielen opetukseen.

Tunnemateriaalina Musa tuntuu! voi toimia joko omana prosessinaan tai muiden tunnetaito-ohjelmien toiminnallisena oheismateriaalina.
Materiaalin musiikki on suunniteltu varta vasten tunnetaitojen ja -ilmaisun sekä vuorovaikutusleikkien tueksi. Sävellyksistä vastaavat pianopedagogi, säveltäjä Riine Pajusaar sekä menetelmäkehittäjä, musiikintekijä Minna Lappalainen. Musiikillisia tunnelmia ja tunnetiloja havainnollistaa sympaattinen Pianotus-hahmo, joka puhuu ja ilmaisee tunteitaan pianolla esitetyn instrumentaalin musiikin kautta. Erilaisia tunnekäsitteitä ja karaktäärejä tukevat havainnolliset Pianotus-tunne- ja toimintakortit. Pianotus-hahmon on kuvittanut Pia Rantapihla.

MUSA TUNTUU sydämen tasolla ja antaa siivet erilaisille kohtaamisille ja yhteisille kokemuksille. Jokaisella on oikeus kokea musiikki omalla tavallaan, oikeaa tai väärää tapaa ei ole.

Musa tuntuu -materiaali sisältää:

- cd-levyllä 36 erilaista instrumentaalia kappaletta, jotka ilmentävät erilaisia tunnetiloja sekä kutsuvat luovaan ilmaisuun ja vuorovaikutukseen
- 24 isoa tunne- ja toimintakorttia tunneilmaisun, tunteiden sanoittamisen ja luovan toiminnan tueksi (15 x 15 cm)
- 76-sivuisen ohjekirjan, jossa paljon toimintavinkkejä ja -ideoita luovaan tunne- ja vuorovaikutustyöskentelyyn.

  • 2019
  • Tilausnumero 152170927

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.