Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Laulupiirtäen lammelta avaruuteen + cd
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 49,90 €
Normaalihinta 58,00 € Normaali jäsenhinta 52,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2018
  • ISBN 978-952-68713-2-5
  • Sidottu, 104 sivua
  • Tilausnumero 152168599

Minna Lappalainen

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen + cd

Iso repullinen lauluja ja toimintavinkkejä uusiin laulupiirtämisseikkailuihin

Laula piirtäen, piirrä laulaen! Laulupiirtämisessä erilaiset piirrokset syntyvät kuin taianomaisesti laulaen tai laulun tukemana. Laulupiirtäminen ja sen erilaiset työtavat nivoutuvat osaksi pedagogista ja terapeuttista prosessia, tarinoita, liikettä, leikkejä, luovaa ilmaisua ja vuorovaikutusta. Toiminta virittää kaikki aistit mukaan yhteiseen seikkailuun, antaen osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia eri-ikäisille ja -taitoisille lapsille. Laulut piirtyvät kuviksi paperille, kaverin selkään, ilmaan tai vaikka lammen rantahiekkaan ja ovat helposti muunneltavissa erilaisiin teemoihin sopiviksi. Yhteinen luova prosessi johdattelee aina uusiin seikkailuihin koukuttaen kommunikoimaan, keskittymään ja oppimaan.

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN on jatko-osa vuonna 2017 ilmestyneelle HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalille tarjoten reissureppuun yli 40 uutta ja innostavaa piirtämislaulua erilaisiin käyttötarkoituksiin, teemoihin ja seikkailuihin. Kirjasta ja cd:stä koostuvan materiaalin avulla matkataan laulupiirtäen lammelta ja sen vedenalaisesta maailmasta aina avaruuteen saakka, tutustutaan erilaisiin eläimiin ja otuksiin, löydetään aarteita sekä tanssitaan ja pompitaan yhdessä tattien, pupujen ja pölypalleroiden kanssa. Vauhdikkaiden seikkailujen jälkeen on mukava rauhoittua selkään piirtävän käden tai siveltimen pehmeään kosketukseen.

Kirjan monipuoliset ja havainnolliset toimintavinkit antavat ideoita erilaisiin työtapoihin ja oppimisen alueille. Cd:n laadukkaasti toteutetut laulut inspiroivat laulupiirtäjää ja johdattelevat mitä erilaisiimpiin musiikillisiin maailmoihin. Teemakohtainen jaottelu auttaa löytämään aina tarpeeseen sopivia piirtämislauluja ja harjoitteita.

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -materiaali oli vuonna 2018 ehdolla vuoden lastenlevyksi ja materiaalin tekijä, säveltäjä ja sanoittaja Minna Lappalainen ehdolla vuoden lastenmusiikintekijäksi.

Siispä reppu selkään, ”laulava kynä” käteen, kaverit mukaan ja menoksi! On aika lähteä yhdessä taas kohti uusia seikkailuja — laulupiirtäen tietenkin!

  • 2018
  • ISBN 978-952-68713-2-5
  • Sidottu, 104 sivua
  • Tilausnumero 152168599

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.