Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun suosituimmat TOP 10


PÄIVITETTY 10.11.2021

1. Terapian tarpeessa?

Tämän kirjan avulla opit ammattilaisen keinot oman elämäsi tutkimiseen ja toistuvien asioiden havaitsemiseen. Kun näet, mitä pinnan alla tapahtuu, sinun on paljon helpompi huomata, mitä voisit tehdä toisin. Läheskään aina se ei ole sitä, mitä luulisi! Ymmärrys on tie muutokseen. Tämä kirja auttaa sinua kokemaan sen omassa elämässäsi.

Tilaa tästä


2. Lujasti lempeä - Kalenteri 2022

Lujasti lempeä - Kalenteri 2022 on A5-kokoinen vuosikalenteri, joka auttaa havainnoimaan hyvän elämän tärkeimpiä asioita ja mielen taitoja. Kalenterisivuilla voi seurata omia voimavarojaan ja kirjata tärkeimpiä muistettavia asioita. Kuukausittaiset teematekstit ja harjoitukset käsittelevät tärkeitä mielen taitoja. Kalenterista löytyvät suomalaiset nimipäivät ja juhlapäivät sekä vuosisuunnitelma ja viikkopäivyri vuodelle 2022 että runsaasti muistiinpanotilaa omille pohdinnoille.


Tilaa tästä

3. Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC

Kirjassa esitellään moderni käyttäytymisterapeuttinen näkökulma itsetuntoon. Sen ytimessä ei ole perinteinen itsetunnon vahvistamiseen pyrkivä lähestymistapa, vaan itsensä hyväksyminen ja sen edistäminen. Kirjassa valotetaan tutkimuspohjaisesti sitä, miten psykologisen joustavuuden lisääminen suhteessa minäkäsitykseen voidaan valjastaa palvelemaan hyvää elämänlaatua ja omien arvojen toteuttamista.

Tilaa tästä


4. Psykopatian monet kasvot

Psykopatian monet kasvot vie lukijan psykopatian vääristyneeseen maailmaan. Psykopatia on vakava persoonallisuushäiriö, joka ei sisälly diagnoosinimikkeenä mihinkään tautiluokitukseen. Ilmiötä tutkitaan aktiivisesti, etualalla ovat geneettiset ja neurobiologiset tutkimukset, mutta myös kielteisillä lapsuudenaikaisilla kokemuksilla on oma merkityksensä.

Tilaa tästä

5. Voimana toivo

Toivolla on valtava voima. Ihminen voi kestää paljonkin pahaa, mutta toivottomuutta vain hetken. Kirjan myötä Maaret Kallio tutustuttaa meidät toivoon, joka vahvistaa niin vaikeuksista toipumista kuin kokemustamme omasta pystyvyydestämme ja elämän merkityksellisyydestä. Kirja auttaa löytämään taitoja, joilla toivoa voi tietoisesti vahvistaa ja tukea. Kirja virittää lukijan pohtimaan, mistä oma toivo syntyy ja keiden kanssa se saa voimaa kasvaa.

Tilaa tästä


6. Kun ei suju

Kirja sisältää tehtäviä, joiden avulla lukija voi tarkastella asiakkaan käyttäytymistä ja omaa toimintaansa ja löytää ratkaisuja vaikeassa tilanteessa etenemiseen. Lukuisat vinkit auttavat myös uudistamaan työskentelyä kokonaisvaltaisesti. Kirjassa on neljä osaa. Ensimmäisessä käsitellään haastavien asiakastilanteiden mahdollisia syitä ja taustatekijöitä. Toinen osa keskittyy tiedonkeruuseen, käsitteellistämiseen ja selkeän kokonaiskuvan muodostamiseen asiakkaan tilanteesta. Kolmannessa osassa tarjotaan runsaasti ohjeita selviytyä hankalasta tilanteesta yhdessä asiakkaan kanssa perustuen kerättyyn tietoon hänen tilanteestaan. Neljännessä osassa puolestaan kiinnitetään selvitetyt asiat jokapäiväiseen toimintaan.

Tilaa tästä

7. Fanni ja kiukkuiset kaksoset

Vihaisena on vaikeaa toimia rakentavasti, sillä kiukun tunne yllyttää lasta hyökkäämään fyysisesti tai ilkeillä sanoilla. Toisen asemaan asettuminen on vaikeaa. Taito vetäytyä tunteiden kuumentuessa on tärkeä, jotta oppii hallitsemaan sitä, mitä tekee ja sanoo riidan aikana. Kirjan tarinan ja siihen liittyvien tehtävien avulla harjoitellaan rakentavaan riitelyyn tarvittavia taitoja: omien tunteiden ja tarpeiden sanoittamista, tunnesäätelyä ja anteeksi pyytämistä.

Tilaa tästä


8. Uuvuksissa-työkirja

Tämän kirjan avulla opit käymään hyvin samantyyppistä keskustelua itsesi kanssa kuin jos sinulla olisi ammattilainen kumppaninasi. Kirjan tehtävien avulla kartoitat tilanteesi ikään kuin ulkopuolisen silmin, opit joukon keinoja, joilla voit helpottaa uupumuksen oireita, sekä pääset toteuttamaan konkreettisia muutoksia elämässäsi ja työssäsi.

Tilaa tästä

9. Löydä ilo pienistä hetkistä - Kiitollisuuspäiväkirja

Merkitse tähän päiväkirjaan sinulle iloa ja kiitollisuutta tuottavat asiat. Tämän täytettävän kirjan sivuilla on lisäksi tietoa kiitollisuuden merkityksestä ja inspiroivia sitaatteja tunnetuilta henkilöiltä.

Tilaa tästä


10. Aivosi tarvitsevat tauon

Jätätkö tauot väliin, jos työssä on kiire? Tuntuuko siltä, että lähes aina on kiire ja siksi lipsut jatkuvaan paahtamiseen? Kirja kertoo tieteellisiä perusteluja sille, miksi tauko on tärkeä ja myös tuottava osa työtä. Teos antaa eväät työpaikan taukokulttuurin muokkaamiseen ja haastaa meidät kaikki kehittämään parempaa taukokulttuuria.

Tilaa tästäTILAA SUOSITUIMPIA ALLA:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

TARJOUS 21,90 €
Hinta voimassa 31.12.2021 asti Normaalihinta 31,00 € Normaali jäsenhinta 28,00 €
HINTA 29,00 €
JÄSENTARJOUS 17,90 €
Hinta voimassa 31.12.2021 asti Normaali jäsenhinta 25,00 €
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 29,00 €

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.