Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aistiseikkailu-kirja ja -kortit + CD
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 93,00 €
JÄSENELLE 79,10 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • Nidottu
 • kirja ja kortit ja CD
 • Tuotepaketit
 • 112 s. + 72 korttia + cd
 • Tilausnumero 100055049

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu-kirja ja -kortit + CD

Elämyksiä ja toimintaa koko vuodeksi

Paketti sisältää:Aistiseikkailu-kirja ja -kortit - Elämyksiä ja toimintaa koko vuodeksi

Aistiseikkailu-kirja ja -kortit avaavat aistien maailman — vuoden aikana lasten kanssa käydään läpi innostavia aistiseikkailuja!

Kirjan monipuoliset tehtävät tukevat lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista. Kirjan mukana tulee upea lorukorttipaketti, jota voit hyödyntää päivittäisessä työssä lasten kanssa.

Kirjan tavoiteosassa valmistaudutaan monipuolisiin aistiseikkailuihin. Siinä kerrotaan, kuinka kirjan tehtävät tukevat lapsen kasvua ja kehitystä ja liittyvät siten vahvasti varhaiskasvatukselle asetettuihin tavoitteisiin.

Kirjan tehtäväosassa koetaan kiehtovia aistiseikkailuja satujen maailmassa. Väreihin ja käsitepareihin liittyvät sadut tehtäväideoineen on koottu vuodenkierron mukaan niin, että yhden sadun ympärillä riittää puuhaa kuukauden aikana toteutettavaksi. Tehtävät ovat helposti muunneltavissa omien ideoittesi, saatavilla olevien materiaalien, lasten mielialojen ja aktiivisuustason mukaan. Lapset ovat kekseliäitä, joten heidän ajatuksiaan kannattaa hyödyntää!

Varhaiskasvattajalle tämä upea kirjan ja korttien paketti tarjoaa hauskan materiaalin, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Materiaalin avulla tarjoat lapsille ainutlaatuisia elämyksiä ja esittelet maailman, jossa aistit heräävät eloon!

Aistiseikkailu 1 -CD

Sanna Leena Saarisen ja Seikkailuorkesterin Aistiseikkailu 1 -CD sisältää ensimmäisenä ilmestyneen Aistiseikkailu-kirjan tarinoiden pohjalta sävellettyjä lauluja. Levy on tehty rempseällä otteella välittämään musiikin leikillisyyttä ja tukemaan tarinoiden käsittelyä lasten kanssa. Aidot soittimet luovat moninaisia tunnelmia ja levy toimii myös omana kokonaisuutenaan ilman kirjaa tai kortteja. Aistiseikkailu-korttien kuvat on kuitenkin otettu huomioon laulujen teossa niin, että niitä pystyy hyödyntämään esimerkiksi laulun kuvituksena tai laulun sanojen opettelun tukena.

Kuuntele näyte levystä>>

Lataa tästä CD:n laulujen sanat>>


Tykkää Aistiseikkailusta Facebookissa: www.facebook.com/aistiseikkailu

 • Nidottu
 • kirja ja kortit ja CD
 • Tuotepaketit
 • 112 s. + 72 korttia + cd
 • Tilausnumero 100055049

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.